Energievelden

In onderstaande video leg ik het principe uit van energievelden. Het is belangrijk dat je dit begrijpt omdat we in een later stadium energiekoorden gaan doorsnijden. Dit is een heel gebruikelijk healingstechniek binnen het Sjamanisme. Wanneer je in staat ben om de verschillende energielagen van elkaar te onderscheiden, kun je dit healingswerk beter doen. 

Tussen ons drieën bestaat er nu op dit moment ook een energieveld. Dit energieveld blijft bestaat zolang wij blijven interacteren met elkaar. Wanneer de opleiding is afgerond en wij zouden nooit meer contact met elkaar opnemen of aan elkaar denken dan verdwijnt het energieveld langzaam. 

Je zou nu eens je eigen energievelden onder de loep kunnen nemen. Ik heb dit voor mezelf in een Excel gezet. Deze ingevulde Excel kun je hier downloaden zodat je kunt zien hoe ik dit gedaan om te zien hoeveel procent van mijn energievelden positief is of negatief. Dit kun je ook voor jezelf doen zodat je weet welk energiekoord je graag zou willen verwijderen. Tevens heb ik een printable voor je gemaakt zodat je de informatie in je map kunt stoppen en na kunt lezen waar de energievelden uit bestaan. 

Persoonlijkheid versus bewustzijn

In onderstaande video vertel ik je wat het verschil is tussen persoonlijkheid en bewustzijn. Het onderscheid hierin maken is van belang als je wil leren luisteren naar je intuïtie of boodschappen wil ontvangen van je eigen helpende gidsen. Wat ik heel veel tegenkom is dat mensen of onzeker zijn of het wel echt boodschappen zijn die ze ontvangen, of dat ze overmoedig zijn en alles als een boodschap zien, terwijl eigenlijk hun geest aan het woord is. 

Ik eindig deze video met dat ik graag in de chat teruglees wat je ervaring is, maar laten we die chat verplaatsen naar Whatsapp. Want door er met elkaar over te sparren en ervaringen te delen, gaat dit principe meer leven. 

Je kunt de printable bij deze les hier downloaden.

Om je energielichamen goed te kunnen voelen, heb ik een meditatie opgenomen. Deze meditatie kun je hier downloaden.